ET FOKUS PÅ
GOD RÅDGIVNING

En dynamisk ingeniørvirksomhed

CWN ApS er en dynamisk ingeniørvirksomhed, hvis primære kompetencer består i at udføre uvildig professionel rådgivning og ingeniørydelser inden for byggeri og let industri. Vi er et team af topprofessionelle ingeniører hvis ekspertise spænder bredt indenfor el-området. Vi har mange års erfaring og er ajour inden for alle de juridiske lovkrav, påbud, regler og mærkninger – ligesom vores tekniske rådgivning også indbefatter nytænkning inden for CWN ApS’ primære fokusområder:

Vores idégrundlag

Vi er samarbejdspartner for en solid kreds af kunder, der gennem vores professionelle engagement føler sig sikre på at ethvert projekt forløber som aftalt i forhold til økonomi, tekniske løsninger og tidsplaner – fra start til slut.

Vores mål er:

At samarbejde med CWN ApS er en professionel oplevelse – og en fornøjelse.

En virksomhed i vækst

For første gang er CWN ApS blevet kåret til Gazelle-virksomhed. I 2015 er 1449 virksomheder udnævnt som gazeller, fordelt på 790 debutanter, og 659 som tidligere har været udnævnt. Gazellen er med tiden blevet en del af det danske sprog som et synonym for virksomheder i vækst.

Børsens definitionen på en gazelle er, en virksomhed, der i løbet af de seneste fire regnskabsår har haft kontinuerlig vækst i omsætning eller bruttoresultat, og som samlet set har mere end fordoblet omsætningen eller bruttoresultatet i perioden.

Foruden skal følgende betingelser være opfyldt:

CWN ApS Rosenkæret 11C, 2. sal DK-2860 Søborg